Gyártók
 
Kosár
0 árucikk
 

SZOBAANTENNA(DVB-T)

SZOBAANTENNA(DVB-T)

 

MIT KELL TUDNUNK A SZOBAANTENNÁKRÓL:

Kedves leendő vevők tudniuk kell,hogy egy szobaantenna soha nem tud jó vételt biztosítani csak kielégítőtt.Arra gondolok mikor analógban néztük az adást is sokszor szellemképes volt a kép és ha elment valaki elötte elment a kép stb.Digitális vételnél is ugyanez történik csak itt nem lesz szellemkép csak szakadozik kihagy a kép és recseg a hang.

Miért van ez ?

A szobaantennák nyeresége 1-3dB magyarán mint egy darab drót csak méretre vágva ezt szokták felturbózni egy kis erősítővel 20-30dB ami általában nem egy komoly erősítő és mindezt beleteszik egy szép csomagolású dobozba.Minden szobaantenna erre a konstukcióra épül csak más csomagolásban aki mást mond az téved mivel a jó vételhez jó antenna nyereség kell amit egy szobaantenna nem tud produkálni!

Mennyiért vegyek szobaantennát? 

A müszaki adataik és vételi tulajdonságaik majdnem egyformák csak a csomagolásuk kinézetük különbözik a legolcsóbb szobaantenna is annyit fog tudni mint a legdrágább. Az erősítő nélküli bot vagy szobaantenna adó közvetlen közelében 1-2Km-re jó lehet ára 500-2000Ft.Az erősítős szobaantenna távolabb is müködhet ára 2500-5500Ft lehet.

Rendezés:
DVB-T szobaantenna erősítős VHF/UHF (ANT0043J) JET TURBO
DVB-T szobaantenna erősítős VHF/UHF (ANT0043J) JET TURBO
JET TURBO
3.900 Ft.  
ISKRA DVB-T Erősítős szoba antenna
ISKRA DVB-T Erősítős szoba antenna
Iskra
3.990 Ft.